« Hvilke kataloger lyver for deg? | Main | Å øke konverteringen er like fint som å øke trafikken »

Comments

Martin G

Hei Asle.

Må få honorere deg for mye godt arbeid her inne i det siste. Følger jevnlig med på søkeord.no, og må si det kommer jevnt og trutt interessante artikler. Men de siste dagene har jo produksjonen vært på høyde med en nettavis med en middels stor redaksjon. "Vi lier det".

Asle Skarpengland

Heisann Martin G,

Takk for skryt. Jeg har hatt litt ekstra lediggang rett før påske. Og at lediggang er roten til all blogging, vet vi jo alle mann.

Søkeord.no er den ustrukturerte delen av meg. Her dumper jeg ut små og store ting jeg finner på nettet, ting jeg har i hodet og ting jeg driver og jobber med.

Internettmarkedsforing.no er et nettsted der alt etterhvert blir veldig strukturert. Dette nettstedet blir en slags "Best Of..."-samling.

Og så har vi flere andre nettsteder som skal ha andre roller. De kommer etterhvert.

Jeg prøver forresten å følge med på hva du gjør på domenefronten. Du plukker opp noen ekstremt gode domenenavn med jamne mellomrom, det må du ha skryt for!

The comments to this entry are closed.

Jeg rydder opp

 • Jeg jobber på heltid som affiliatemarkedsfører, og har derfor lagt alt som har med affiliatemarkedsføring til bloggen superaffiliate.no. Er du interessert i affiliatemarkedsføring, vil affiliatekatalogen være av interesse for deg. Her ligger alle affiliateprogrammene til 12 affiliatenettverk ajour.

  Alt som har med søkemotoroptimalisering å gjøre finner du heretter på et eget nettsted for søkemotoroptimalisering.

  Og informasjon om internettmarkedsføring er flyttet til et eget nettsted om Internettmarkedsføring.

  Som du skjønner er fremtiden uviss for Søkeord.no. Heretter vil jeg prioritere å skrive om emner som innhold, PPC og e-postmarkedsføring her på bloggen.

Abonner på nyhetsbrevet mitt

 • Oppgi fornavn og e-postadresse for å motta nyhetsbrevet mitt:
  Navn:
  Email:

Velkommen

SEO webinarer i nærmeste fremtid

EDT og norsk tid

om søkeord.no

 • Velkommen til søkeord.no.

  Jeg heter Asle Skarpengland og jobber med tiltak som gir nettsteder oppmerksomhet, både ved sponsede lenker, søkeoptimalisering og på andre måter.

  Jeg er en urnerd som begynte å programmere Basic under CP/M i 1981. Jeg jobbet som programmerer på åttitallet, karttegner og grafisk designer på nittitallet og som internettentreprenør på 2000-tallet.

  Jeg har vært online siden 1987, da jeg startet Oslo Hard Disco sammen med Tore Løvlien.

  Jeg bruker enkle og forståelige metoder for å markedsføre kundene mine på nettet som jeg åpent skriver om her. Jeg deler gjerne mine erfaringer med både deg og alle andre som har funnet veien hit til mitt lille hjørne på verdensveven.

  Ellers er jeg 42 år, har røkt 97.000 sigaretter og er gift med verdens mest fantastiske jente.

  Jeg er interessert i akvariefisk, musikk og å jobbe som statist i reklamefilmer.

  Jeg er også en ivrig, blid og engasjert fyr som gjør det jeg kan for at kundene mine skal få så god eksponering på internett som mulig.

  Hvis du ønsker å komme i kontakt med meg, kan du ringe meg på 922 27 447 eller sende en e-post til meg på asle [krøllalfa] skarpengland.no.

My Photo

Advertising.com

TradeDoubler

MM Medier

EuroAds

Clash Media

zanox

 • Tjen penger på nettstedet ditt

SMSmovies.net

Webhotell? Dreamhost - det drøyeste som finnes?

sponsede lenker fra google

Jeg er på Facebook

 • Asle Skarpengland's Facebook profile