« Sesam.no strammer inn på utvikling | Main | Schadenfreude »

Comments

Kenneth (Dreyer Media)

Vel, hva med å begynne å bygge et ordentlig nettsted, hvor du ikke fokuserer på trafikk og annonseplassering i første runde, men kvalitetsinnhold og brukervennlighet? Selvfølgelig et nettsted med et tema du har interesse for..

Bjørn Are Solstad

Alle som har vært i gamet en stund har antagelig gjort mange av de samme feila.
Kortsiktighet er nok en av de viktigste. Man skal tjene penger i går, og gjerne uten for mye innsats.

Hva jeg personlig har sett, er at man må faktisk være tålmodig og lur for å komme noen vei.

Jeg tror vel ikke det er så alt for mange av oss som faktisk lever av våre online inntekter. Jeg er glad jeg er en av de :)

Asle Skarpengland

Kenneth: God idé. Mener du å bygge et nettsted helt fra forretningsidé til ferdig nettsted og stopper der. Uten å gå videre med markedsføring via AdWords, linkebygging og annen SEO? Helt greit, men hva er gøy med det?

Bjørn Are: Javisst: SEO = tålmodighet. Den kreative fasen, etableringen av nettstedet og programmeringen går som en lek. Den langsomme linkebyggingen, oppfølgingen og nytt tilsig av innhold er det nok ikke bare jeg som synes er gørrkjedelig.

Å lage edb-baserte støttesystemer [*] for dette kan langt på vei kompensere for den vegringen som naturlig følger kjedelige arbeidsoppgaver.

[*] = Ja, jeg er en mann fra åttitallet. Jeg programmerer Cobol også.

Kenneth (Dreyer Media)

Nei, jeg mener selvfølgelig at du bygger opp et nettsted du kan tjene noe på. Et slikt nettsted vil jo ikke ha noen begrensninger. Sett at du interesserer deg for bil, da kan du lage en nettside om bil. Skriv artikler, testkjør biler. Når du blir større bygger du forum, selger bildeler, skaffer et "spør mekanikeren hjørne", selger annonser, utvider med svensk/dansk søsterside osv osv osv. Som sagt, det er ingen begrensninger (ikke på annet enn fantasien din iallefall).

Bjørn Are Solstad

For min del er jeg tilbøyelig til å gå motsatt vei av hva Kenneth foreslår. Spammy sites funker i grunn helt greit det om tjene penger er motivasjonen.

Jeg driver selvsagt noen "ordentlige" sider også, men det er ikke der pengene kommer inn.

Jeg tror en kombinasjon er en grei løsning. Spammy sider for det daglige brødet, og noen mer seriøse sider for å ha som hangout.

For min del er kataloger det ideelle.

The comments to this entry are closed.

Jeg rydder opp

 • Jeg jobber på heltid som affiliatemarkedsfører, og har derfor lagt alt som har med affiliatemarkedsføring til bloggen superaffiliate.no. Er du interessert i affiliatemarkedsføring, vil affiliatekatalogen være av interesse for deg. Her ligger alle affiliateprogrammene til 12 affiliatenettverk ajour.

  Alt som har med søkemotoroptimalisering å gjøre finner du heretter på et eget nettsted for søkemotoroptimalisering.

  Og informasjon om internettmarkedsføring er flyttet til et eget nettsted om Internettmarkedsføring.

  Som du skjønner er fremtiden uviss for Søkeord.no. Heretter vil jeg prioritere å skrive om emner som innhold, PPC og e-postmarkedsføring her på bloggen.

Abonner på nyhetsbrevet mitt

 • Oppgi fornavn og e-postadresse for å motta nyhetsbrevet mitt:
  Navn:
  Email:

Velkommen

SEO webinarer i nærmeste fremtid

EDT og norsk tid

 • Alle SEO Webinarer er oppgitt i EDT (amerikansk sommertid på østkysten).

  Legg til seks timer til EDT for å få norsk tid. Eksempelvis er kl 11:00 am EDT det samme som kl 17.00 norsk tid.

om søkeord.no

 • Velkommen til søkeord.no.

  Jeg heter Asle Skarpengland og jobber med tiltak som gir nettsteder oppmerksomhet, både ved sponsede lenker, søkeoptimalisering og på andre måter.

  Jeg er en urnerd som begynte å programmere Basic under CP/M i 1981. Jeg jobbet som programmerer på åttitallet, karttegner og grafisk designer på nittitallet og som internettentreprenør på 2000-tallet.

  Jeg har vært online siden 1987, da jeg startet Oslo Hard Disco sammen med Tore Løvlien.

  Jeg bruker enkle og forståelige metoder for å markedsføre kundene mine på nettet som jeg åpent skriver om her. Jeg deler gjerne mine erfaringer med både deg og alle andre som har funnet veien hit til mitt lille hjørne på verdensveven.

  Ellers er jeg 42 år, har røkt 97.000 sigaretter og er gift med verdens mest fantastiske jente.

  Jeg er interessert i akvariefisk, musikk og å jobbe som statist i reklamefilmer.

  Jeg er også en ivrig, blid og engasjert fyr som gjør det jeg kan for at kundene mine skal få så god eksponering på internett som mulig.

  Hvis du ønsker å komme i kontakt med meg, kan du ringe meg på 922 27 447 eller sende en e-post til meg på asle [krøllalfa] skarpengland.no.

My Photo

Advertising.com

TradeDoubler

MM Medier

EuroAds

Clash Media

zanox

 • Tjen penger på nettstedet ditt

SMSmovies.net

Webhotell? Dreamhost - det drøyeste som finnes?

sponsede lenker fra google

Jeg er på Facebook

 • Asle Skarpengland's Facebook profile