« Fantastisk oppdateringsfrekvens på Google | Main | Gravplyndring med archive.org og domeneshop.no »

Comments

Bjørn Are Solstad

Jøss. Veldig overraskende om dette skulle stemme. Telenor er kjent for å være flinke på å beskytte varemerkene sine, så jeg er i sterkt tvil til at han faktisk fikk betalt noe i det hele tatt fra de.

Jeg kjenner til minst en tilsvarende sak som er gående angående rettighetene til et domene, og domenet ble frøset gjennom en midlertidig forføyning (om jeg har forstått det rett da). Saken pågår fremdeles, så det er ikke så godt å si
hva utfallet vil bli.

Fin blog du har her forresten. Den er herved i blogrullen min - samt jeg har abbonert via RSS på den :)

Asle Skarpengland

Bjørn Are,

Jeg ble også overrasket over at 1881/ Telenor valgte penge-kortet i stedet for advokat-kortet.

Jeg har selv vært utsatt for midlertidig forføyning, en utmerket løsning dersom den som vil ha domenet har noen titusen ekstra og ønsker å bruke rettsvesenet som ikke skjønner noenting av internett generelt og domener spesielt (heisann, der ble jeg visst litt revet med).

Man hører hele tiden om varemerker, akkurat som om alle slagord, merkevarer og firmanavn automatisk skulle være varemerker. Det som er sannheten, er at det er svært vanskelig å få registrert varemerker her til lands, og at det egentlig eksisterer svært få varemerker i Norge. La meg ta et konkret eksempel: Freia Marabou prøvde å få registrert "Et lite stykke Norge" som varemerke, men fikk avslag.

1881 er intet varemerke, og det er ikke åpenbart at Opplysningen 1881 ville ha vunnet en tvistesak i rettsvesenet om domenenavnet 1881.no.

Men at vår felles venn Geir i Hønefoss hadde flaks, er vi jo alle enige om.

Fint at du liker bloggen. Den er egentlig en dagbok over hva som skjer i hodet mitt og på nettstedene mine. Kom gjerne med flere tilbakemeldinger.

Bjørn Inge Tollefsen

Hei Asle! Veldig overraskende ja! Trodde virkelig ikke Telenor ville legge seg helt flate, men det beviser at man kan ha flaks og tjene penger på domener. Stor fan av bloggen din, må innom å sjekke flere ganger i uka hva du har skrevet. Min interesse ligger spesielt innen domener, så har akkurat lansert www.domenebloggen.no med nyheter, tips og info om hva som rører seg i domenebransjen. Skal lage en liten sak på denne nyheten, med ref. til din side, hvis det er greit?

The comments to this entry are closed.

Jeg rydder opp

 • Jeg jobber på heltid som affiliatemarkedsfører, og har derfor lagt alt som har med affiliatemarkedsføring til bloggen superaffiliate.no. Er du interessert i affiliatemarkedsføring, vil affiliatekatalogen være av interesse for deg. Her ligger alle affiliateprogrammene til 12 affiliatenettverk ajour.

  Alt som har med søkemotoroptimalisering å gjøre finner du heretter på et eget nettsted for søkemotoroptimalisering.

  Og informasjon om internettmarkedsføring er flyttet til et eget nettsted om Internettmarkedsføring.

  Som du skjønner er fremtiden uviss for Søkeord.no. Heretter vil jeg prioritere å skrive om emner som innhold, PPC og e-postmarkedsføring her på bloggen.

Abonner på nyhetsbrevet mitt

 • Oppgi fornavn og e-postadresse for å motta nyhetsbrevet mitt:
  Navn:
  Email:

Velkommen

SEO webinarer i nærmeste fremtid

EDT og norsk tid

 • Alle SEO Webinarer er oppgitt i EDT (amerikansk sommertid på østkysten).

  Legg til seks timer til EDT for å få norsk tid. Eksempelvis er kl 11:00 am EDT det samme som kl 17.00 norsk tid.

om søkeord.no

 • Velkommen til søkeord.no.

  Jeg heter Asle Skarpengland og jobber med tiltak som gir nettsteder oppmerksomhet, både ved sponsede lenker, søkeoptimalisering og på andre måter.

  Jeg er en urnerd som begynte å programmere Basic under CP/M i 1981. Jeg jobbet som programmerer på åttitallet, karttegner og grafisk designer på nittitallet og som internettentreprenør på 2000-tallet.

  Jeg har vært online siden 1987, da jeg startet Oslo Hard Disco sammen med Tore Løvlien.

  Jeg bruker enkle og forståelige metoder for å markedsføre kundene mine på nettet som jeg åpent skriver om her. Jeg deler gjerne mine erfaringer med både deg og alle andre som har funnet veien hit til mitt lille hjørne på verdensveven.

  Ellers er jeg 42 år, har røkt 97.000 sigaretter og er gift med verdens mest fantastiske jente.

  Jeg er interessert i akvariefisk, musikk og å jobbe som statist i reklamefilmer.

  Jeg er også en ivrig, blid og engasjert fyr som gjør det jeg kan for at kundene mine skal få så god eksponering på internett som mulig.

  Hvis du ønsker å komme i kontakt med meg, kan du ringe meg på 922 27 447 eller sende en e-post til meg på asle [krøllalfa] skarpengland.no.

My Photo

Advertising.com

TradeDoubler

MM Medier

EuroAds

Clash Media

zanox

 • Tjen penger på nettstedet ditt

SMSmovies.net

Webhotell? Dreamhost - det drøyeste som finnes?

sponsede lenker fra google

Jeg er på Facebook

 • Asle Skarpengland's Facebook profile