« Domenet humor.no til salgs for 1 million kroner | Main | Linkpartnere søkes »

Comments

TomK

det skal bli spennende å følge med på hvorvidt dette får den ønskede effekt. Selv håper jeg så ikke skjer. Jeg antar Googles systemer fanger opp slike relativt enkle forsøk på å få høyere page rank. For de flestes vedkommende vil jeg tro page rank er en indikator på nettstedets kvaliteter, ikke på kvasivitenskapelige redirects og tomme nettsteder. Dette skrevet med den største respekt for eksperimentet er absolutt av interesse. Tror dessuten at troen på page ranks evne til å høyne nettstedets synlighet er noe overdrevet, har flere eksempler som underbygger denne påstanden.

Asle Skarpengland

Jeg har allerede vist (i denne bloggen) at man kan overføre PageRank ved hjelp av 301 Redirects. Se her: http://scandinavian.blogs.com/sokeord/2007/01/pr5_301_redirec.html. Eksperimentet denne gang består i å se om det har noe å si på PageRank'en om man redirect'er ett eller flere domener.Grovt forenklet er det to faktorer som bestemmer et nettsides plassering i Google; viktighet og relevans. Viktighet = PageRank. Relevans kan påvirkes ved tradisjonell søkeordoptimalisering.Det skal uansett bli spennende å se. Jeg vil tro at resultatet vil foreligge rundt 1. februar 2007. Følg med på denne blogg :-)

The comments to this entry are closed.

Jeg rydder opp

 • Jeg jobber på heltid som affiliatemarkedsfører, og har derfor lagt alt som har med affiliatemarkedsføring til bloggen superaffiliate.no. Er du interessert i affiliatemarkedsføring, vil affiliatekatalogen være av interesse for deg. Her ligger alle affiliateprogrammene til 12 affiliatenettverk ajour.

  Alt som har med søkemotoroptimalisering å gjøre finner du heretter på et eget nettsted for søkemotoroptimalisering.

  Og informasjon om internettmarkedsføring er flyttet til et eget nettsted om Internettmarkedsføring.

  Som du skjønner er fremtiden uviss for Søkeord.no. Heretter vil jeg prioritere å skrive om emner som innhold, PPC og e-postmarkedsføring her på bloggen.

Abonner på nyhetsbrevet mitt

 • Oppgi fornavn og e-postadresse for å motta nyhetsbrevet mitt:
  Navn:
  Email:

Velkommen

SEO webinarer i nærmeste fremtid

EDT og norsk tid

 • Alle SEO Webinarer er oppgitt i EDT (amerikansk sommertid på østkysten).

  Legg til seks timer til EDT for å få norsk tid. Eksempelvis er kl 11:00 am EDT det samme som kl 17.00 norsk tid.

om søkeord.no

 • Velkommen til søkeord.no.

  Jeg heter Asle Skarpengland og jobber med tiltak som gir nettsteder oppmerksomhet, både ved sponsede lenker, søkeoptimalisering og på andre måter.

  Jeg er en urnerd som begynte å programmere Basic under CP/M i 1981. Jeg jobbet som programmerer på åttitallet, karttegner og grafisk designer på nittitallet og som internettentreprenør på 2000-tallet.

  Jeg har vært online siden 1987, da jeg startet Oslo Hard Disco sammen med Tore Løvlien.

  Jeg bruker enkle og forståelige metoder for å markedsføre kundene mine på nettet som jeg åpent skriver om her. Jeg deler gjerne mine erfaringer med både deg og alle andre som har funnet veien hit til mitt lille hjørne på verdensveven.

  Ellers er jeg 42 år, har røkt 97.000 sigaretter og er gift med verdens mest fantastiske jente.

  Jeg er interessert i akvariefisk, musikk og å jobbe som statist i reklamefilmer.

  Jeg er også en ivrig, blid og engasjert fyr som gjør det jeg kan for at kundene mine skal få så god eksponering på internett som mulig.

  Hvis du ønsker å komme i kontakt med meg, kan du ringe meg på 922 27 447 eller sende en e-post til meg på asle [krøllalfa] skarpengland.no.

My Photo

Advertising.com

TradeDoubler

MM Medier

EuroAds

Clash Media

zanox

 • Tjen penger på nettstedet ditt

SMSmovies.net

Webhotell? Dreamhost - det drøyeste som finnes?

sponsede lenker fra google

Jeg er på Facebook

 • Asle Skarpengland's Facebook profile