« Trygg Katalog og Varslingslisten | Main | Faktorer ved søkeordoptimalisering, etter viktighet »

Comments

TomK

Et spennende prosjekt og interessant å følge med på. Ellers reagerer jeg på at det benyttes beskrivelser som:"søkefraser basert på ønskene til nettstedets eier" og "at eieren må foreta et par organisatoriske endringer" all den tid eier i dette tilfellet er å forstå som den samme. Dette plager ikke meg i utgangspunktet men liker allikevel ikke blandingen.
I neste omgang omtales implementeringen av teknikere: er du teknikeren også?
Hvordan skal resultatet av optimaliseringen oppfattes som objektiv? I tillegg ser jeg at Sedotracker benyttes på nettstedet - er denne dårlige enn Google analytics? Et opportunt spørsmål særlig når sett all adsense reklame på siten som kan leses.
Jeg følger allikevel spent med :-)

Asle Skarpengland

Et takknemlig prosjekt, siden jeg har alle roller i prosjektet: Jeg er oppdragsgiver/ eier av geocaching.no, tekniker, søkemotoroptimaliseringsekspert og alt annet. Geocaching.no er fullt av feil og tull, både åpenbare og mer skjulte. Mange av disse feilene hindrer synlighet på nettet. Derfor er dette et takknemlig tilfelle å benytte som et eksempel på søkeordoptimaliseringsprosjekt.

The comments to this entry are closed.

Jeg rydder opp

 • Jeg jobber på heltid som affiliatemarkedsfører, og har derfor lagt alt som har med affiliatemarkedsføring til bloggen superaffiliate.no. Er du interessert i affiliatemarkedsføring, vil affiliatekatalogen være av interesse for deg. Her ligger alle affiliateprogrammene til 12 affiliatenettverk ajour.

  Alt som har med søkemotoroptimalisering å gjøre finner du heretter på et eget nettsted for søkemotoroptimalisering.

  Og informasjon om internettmarkedsføring er flyttet til et eget nettsted om Internettmarkedsføring.

  Som du skjønner er fremtiden uviss for Søkeord.no. Heretter vil jeg prioritere å skrive om emner som innhold, PPC og e-postmarkedsføring her på bloggen.

Abonner på nyhetsbrevet mitt

 • Oppgi fornavn og e-postadresse for å motta nyhetsbrevet mitt:
  Navn:
  Email:

Velkommen

SEO webinarer i nærmeste fremtid

EDT og norsk tid

 • Alle SEO Webinarer er oppgitt i EDT (amerikansk sommertid på østkysten).

  Legg til seks timer til EDT for å få norsk tid. Eksempelvis er kl 11:00 am EDT det samme som kl 17.00 norsk tid.

om søkeord.no

 • Velkommen til søkeord.no.

  Jeg heter Asle Skarpengland og jobber med tiltak som gir nettsteder oppmerksomhet, både ved sponsede lenker, søkeoptimalisering og på andre måter.

  Jeg er en urnerd som begynte å programmere Basic under CP/M i 1981. Jeg jobbet som programmerer på åttitallet, karttegner og grafisk designer på nittitallet og som internettentreprenør på 2000-tallet.

  Jeg har vært online siden 1987, da jeg startet Oslo Hard Disco sammen med Tore Løvlien.

  Jeg bruker enkle og forståelige metoder for å markedsføre kundene mine på nettet som jeg åpent skriver om her. Jeg deler gjerne mine erfaringer med både deg og alle andre som har funnet veien hit til mitt lille hjørne på verdensveven.

  Ellers er jeg 42 år, har røkt 97.000 sigaretter og er gift med verdens mest fantastiske jente.

  Jeg er interessert i akvariefisk, musikk og å jobbe som statist i reklamefilmer.

  Jeg er også en ivrig, blid og engasjert fyr som gjør det jeg kan for at kundene mine skal få så god eksponering på internett som mulig.

  Hvis du ønsker å komme i kontakt med meg, kan du ringe meg på 922 27 447 eller sende en e-post til meg på asle [krøllalfa] skarpengland.no.

My Photo

Advertising.com

TradeDoubler

MM Medier

EuroAds

Clash Media

zanox

 • Tjen penger på nettstedet ditt

SMSmovies.net

Webhotell? Dreamhost - det drøyeste som finnes?

sponsede lenker fra google

Jeg er på Facebook

 • Asle Skarpengland's Facebook profile